Front-End Ontwikkelaar

Ben jij thuis in Front-End ontwikkeltechnieken? Wil jij op een Agile manier werken met o.a. AngularJS?  Voor de afdeling Information & Change binnen ITC Den Bosch zijn wij op zoek naar ervaren Front-End Ontwikkelaars die de Volksbank willen helpen met het bouwen van nieuwe applicaties. 

Over de functie

Als Front-End ontwikkelaar draag je bij aan het  bouwen, testen en documenteren van applicaties met een breed scala aan front-end technieken en open source software. Je helpt de Volksbank bij de transitie naar een nieuwe Front-End architectuur. We bouwen een groot deel van onze applicaties zelf, zoals internetbankieren, serviceformulieren en interne applicaties. Samen met je team bouw je mee aan responsive webapplicaties voor al onze klanten en medewerkers.
 
Je bent onderdeel van een multifunctioneel en zelfsturend team, waarin je op een Agile manier software ontwikkelt. Projecten worden met een SCRUM methodiek aangepakt. Samen met de business bied je zo goed mogelijke diensten aan onze klanten.
 
In je rol word je gestimuleerd om innovaties te volgen op je vakgebied en actief kennis te delen met je collega’s. Wij bieden je uitstekende faciliteiten om jezelf te ontwikkelen en je wordt gestimuleerd om je eigen kansen te creëren.

Benieuwd naar hoe een dag als Software Engineer bij Volksbank eruit ziet? Bekijk het filmpje hierboven!

Je hebt

  • Een afgeronde HBO Bachelor of WO opleiding richting IT
  • Minimaal 5 jaar ervaring met front-end ontwikkeling
  • Ervaring met Front-End ontwikkeltechnieken en -frameworks zoals: HTML5, java-script, stylesheets, CSS, AngularJS, SASS, NodeJS, Grunt/Gulp, GIT
  • Ervaring met Back-end technologieën is een pré (middleware, security, javaEE, soa-architectuur en databases)
  • Ervaring binnen de financiele dienstverlening, dit is een pré

We zijn op zoek naar software ontwikkelaars die de Nederlandse taal uitstekend beheersen; dit is een vereiste.

Competenties

Als ontwikkelaar heb je bevlogenheid voor je vak en de wil om samen met je collega’s continue te verbeteren. Je bent een kritische denker, in staat om complexe problemen te analyseren en eenvoudige creatieve oplossingen te maken. Je hebt een hoge executiekracht, met oog voor de klant. Daarbij communiceer je op heldere wijze en werk je goed samen. Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid.

Over de afdeling

Als ITC verzorgen wij samen met de business de dienstverlening voor onze klanten op het gebied van processen, systemen en IT. Mede door deze diensten wordt de Volksbank in staat gesteld haar functie zo optimaal mogelijk uit te oefenen en veranderingen door te voeren.

Binnen Information & Change (I&C) zijn afdelingen gepositioneerd die primair gericht zijn op het implementeren van veranderingen in de business Dit doen we door het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe applicaties en businessprocessen. In onze zelfsturende en klantgerichte teams zijn diverse expertises gebundeld. Denk hierbij aan procesanalyse, functioneel beheer, applicatiebeheer, informatie analyse en de bouw en het testen van applicaties.

Wat krijg je van ons?

De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Solliciteren?

Wil je solliciteren naar de functie  van Front-End ontwikkelaar bij de Volksbank? Solliciteer direct en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel Recruiter via 06-12744063 of Nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Voor inhoudelijke vragen over softwareontwikkeling binnen de Volksbank kun je contact opnemen met onze Architect Jeroen van de Pol via jeroen.vandepol@devolksbank.nl