iOS Ontwikkelaar (open sollicitatie)

Heb jij ervaring met het ontwikkelen van iOS applicaties en ben je graag op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen? Bij de Volksbank zijn wij altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en ervaren software ontwikkelaars die ons komen versterken in Den Bosch.

Over de functie

Als iOS ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en testen van applicaties voor het iOS platform. Je werk speelt zich af binnen het SCRUM team en je zet gezamenlijk een lange termijn visie neer omtrent de ontwikkeling van de iOS applicaties. Verder overzie je de keten (inclusief bedrijfsprocessen), het systeemlandschap en houd jij je bezig met uitdagende technische ontwerpen. Je maakt hierbij ontwerpkeuzes voor complexe problemen en overziet de consequenties van deze keuzes op (middel) lang termijn.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor

 • Leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van de software architectuur. 
 • Uitvoeren van code reviews en delen van technische kennis.
 • Kwaliteit, performance en uiterlijk van de iOS apps
 • Identificeren van verbeterpunten en oplossen van bugs.
 • Onderhouden en uitbreiden van geautomatiseerd testen van de iOS apps.
 • Het actief op de hoogte blijven van de nieuwste technische innovaties die we in de App kunnen toepassen en bent medeverantwoordelijk voor het vakgebied (software ontwikkeling in de ontwikkelstraat)

Je hebt

 • Een afgeronde HBO Bachelor of WO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring met iOS ontwikkeling
 • Ruime ervaring met Objective-C, Swift en Coco Touch en met netwerk API’s
 • Ervaring met iOS frameworks zoals Core Data en Core Animation
 • Ervaring met offline opslag, threading en performance tuning
 • Ervaring met geautomatiseerd testen van iOS apps en met versiebeheer tooling GIT
 • Kennis van XCode configuratie en provisioning profiles
 • Kennis van Apple’s design principles en interface guidelines

We zijn op zoek naar software ontwikkelaars die de Nederlandse taal uitstekend beheersen; dit is een vereiste.

Competenties

Als iOS ontwikkelaar heb je bevlogenheid voor je vak en zet je proactief initiatieven in. Je bent een kritische denker, in staat om complexe problemen te analyseren en eenvoudige creatieve oplossingen te bedenken, altijd met oog voor de klant. Je werkt graag samen met collega’s en bent in het bezit van een flinke dosis executiekracht.

Over de afdeling

Als ITC verzorgen wij samen met de business de dienstverlening voor onze klanten op het gebied van processen, systemen en IT. Mede door deze diensten wordt de Volksbank in staat gesteld haar functie zo optimaal mogelijk uit te oefenen en veranderingen door te voeren.

Binnen Information & Change (I&C) zijn afdelingen gepositioneerd die primair gericht zijn op het implementeren van veranderingen in de business Dit doen we door het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe applicaties en businessprocessen. De afdeling Mobiel ontwikkelt en beheert de mobiel bankieren applicaties voor de merken van de Volksbank. We werken nauw samen met alle merken in een agile omgeving. We zijn trots op het  innovatieve karakter en de hoge klantwaardering van de apps.

Wat krijg je van ons?

De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Solliciteren?

Wil jij je (open) sollicitatie insturen voor de rol van iOS ontwikkelaar? Klik hier en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel Recruiter via 06-12744063 of Nancy.vandewiel@devolksbank.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben dan beantwoordt Bart Herrijgers, onze Systeem Specialist, deze graag voor je via bart.herrijgers@devolksbank.nl.

Bijzonderheden: Momenteel is er geen vacature voor de functie van iOS Ontwikkelaar binnen onze ITC afdeling in Den Bosch. Wel zijn wij altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en goede mensen. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw cv en motivatiebrief in te sturen zodat we je, bij de juiste match, in onze talentpool kunnen opnemen.